Welkom
op deze gecombineerde website van drie samenwerkende kunstenaars. Deze kunstenaars maken werk in een nogal verschillende stijl maar doen eigenlijk toch hetzelfde. Hieronder worden ze beknopt geïntroduceerd.
_____________________________________________________________________

Dion Pascalle. Email: contact@DionPascalle.com
Dion Pascalle maakt symmetrische composities van tweelingen en spiegelbeelden. Soms lijkt dit werk elementair in andere gevallen gepolijst en bijgeschaafd. Dion Pascalle woont en werkt in Florence. Hieronder een afbeelding van een recent werk.

Artwork Dion Pascalle

Er is tevens een mooie video over het werk van Dion. Als u wilt kun u die zelfs in HD bekijken. Meer werk van Dion Pascalle vindt u in deze galerie.
_____________________________________________________________________

Daniel Partielle
Het werk van Daniel Partielle heeft een grote diversiteit. Zelf zegt hij dat hij op zoek is naar de grenzen die mogelijk zijn bij het afbeelden van (mythologische) gestalten, personen en gezichten, hij experimenteert met wat kan. Daniel Partielle verblijft afwisselend in Parijs en New York. Hiernaast een afbeelding van een recent werk.

Ook over zijn werk kunt u een aardig filmpje bekijken. Meer van zijn werk vindt u hier.

 

Email:
contact@DanielPartielle.com

Artwork Daniel Partielle

_____________________________________________________________________

Dick Pieter Email: contact@DickPieter.com
Dick Pieter is Nederlander en woont/werkt daar ook. Soms combineert hij zijn portretten met grafische elementen. Ze hebben dan iets weg van aankondigingen of affiches. Zijn portretten zijn onvoorspelbaar qua karakter. Van (haast) foto, tot grafisch-schilderachtig. Hieronder een werk van Dick Pieter. Nog meer werk van hem vindt u in deze galerie.

Artwork Dick Pieter

_____________________________________________________________________

Verwantschap
Genoemde drie samenwerkende kunstenaars lijken weinig met elkaar gemeen te hebben. Toch doen zij in feite hetzelfde. Wat elk van hen doet is het afbeelden van engelen, maar wel steeds op hun eigen manier. U zou nog eens naar de getoonde afbeeldingen kunnen kijken, misschien dat u het ziet. Vanzelfsprekend bent u vrij een andere interpretatie te geven, dat is aan u. Ik schrijf hier alleen wat zij er zelf van vinden. Deze kunstenaars hebben trouwens nog meer overeenkomsten dan alleen het onderwerp dat ze afbeelden. Ze hanteren de zelfde gemixt grafische techniek.

 

Home Galerie Techniek Aankoop info Links