Beschikbaarheid,
Bestel- en Aanvraag informatie
Terug naar vorige pagina

-Quality Prints
-Original Prints
-Galerie Prints


_____________________________________________________________________

Aanvraag/bestel info Quality Print

Indien u serieus overweegt een Quality Print aan te schaffen dan kunnen we die vrijblijvend toezenden. U bent niet verplicht de Quality Print af te nemen en u betaalt pas achteraf als u besluit het werk te houden. U heeft daarom de gelegenheid het werk in uw eigen omgeving te bekijken.
Mocht om welke reden dan ook het kunstwerk niet geheel aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u de print binnen tien dagen gefrankeerd retourneren. Behoudens de retourfrankering bent u verder niets verschuldigd. (De toezendfrankering nemen wij voor onze rekening.)

Indien de ontvangen Quality Print geheel aan uw verwachtingen voldoet dan kunt u ons per mail laten weten dat u hem wilt aankopen. We kunnen u dan een nota zenden. U heeft dan veertien dagen de gelegenheid het aankoopbedrag over te boeken. Indien u het werk niet binnen tien dagen retourneert dan gaan we er van uit dat u het werk wilt houden en kunt u ook een nota verwachten welke eveneens binnen genoemde termijn dient te worden voldaan.

Toezending van een Quality Print kunt u de eenvoudig aanvragen door het sturen van een mailtje met uw:
-volledige naam,
-adres,
-telefoonnummer en
-e-mailadres alsmede
-de naam van de kunstenaar en het werk waarvoor u belangstelling heeft.
-U dient tevens aan te geven dat u 18 jaar of ouder bent en kennis hebt genomen van alle voorwaarden.

We sturen u per mail een bevestiging dat we uw aanvraag hebben ontvangen, met daarin tevens het aankoopbedrag van de Quality Print indien u die wilt houden of niet retourneert. Op dit moment geldt voor alle werk uitgevoerd als Quality Print een introductie prijs van € 125,- (alles inbegrepen). Vrijwel alle de kunst die u op deze site aantreft kan geleverd worden als Quality Print (er zijn enkele uitzonderingen). Mocht het werk onverhoopt niet beschikbaar zijn dan berichten wij u per omgaande. Om u extra zekerheid te bieden vragen wij u de ontvangen bevestiging nog eens met uw definitief akkoord per mail terug te sturen. Pas nadien, en u er helemaal zeker van bent, zullen wij de Quality Print vrijblijvend naar u opsturen.

Quality Prints worden verzonden in een stevige koker. De print kan daardoor enigszins krullen als hij uit de verpakking komt. Dit is wellicht iets minder presentabel maar maakt het mogelijk de verzendkosten laag te houden. Ook is dit de handigste verpakking om de Quality Print eventueel terug te zenden. De Quality Print heeft u gewoonlijk binnen vijf dagen in huis.

Het is helaas niet mogelijk om meer dan een Quality Print in bestelling te hebben. De vrijblijvende en gratis toezendservice is beperkt tot een keer per aanvrager of adres. U kunt wel opnieuw van deze service gebruik maken indien een lopende bestelling positief is afgerond. Opgegeven prijzen en service is alleen van toepassing indien deze geheel via mail/internet wordt afgehandeld en geldt uitsluitend voor Nederland.

___________________________________________________________________ReturnToTop.

Aankoop/bestel info Original Print

Aankoop van "Original Prints" loopt bij voorkeur via geselecteerde aankooppunten zoals galeries. Indien u serieuze interesse hebt in een bepaald werk kunnen we op uw verzoek vaak ook regelen dat het werk bij een galerie of kunsthandel van uw keus vrijblijvend te bezichtigen is.
Eventueel kunnen we het kunstwerk ook naar u opsturen. Omdat Original Prints dan speciaal voor u worden afgedrukt kunnen ze niet worden geretourneerd en dienen vooruit te worden betaald. Wilt u toch liever het werk vooraf in uw eigen omgeving bekijken dan zou u kunnen overwegen eerst een Quality Print te bestellen. Deze laatste wordt u namelijk wel geheel vrijblijvend toegezonden en kunt u ook retourneren. Pas nadien zou u kunnen besluiten een ''Original'' aan te kopen.

De Original Print wordt zorgvuldig en vlak verpakt en verzekerd verzonden. De verzend- en verpakkingskosten hiervoor zijn € 25,- De Original Print wordt binnen 14 dagen na ontvangst van uw betaling toegezonden. Verzending buiten Nederland is op dit moment niet mogelijk maar u kunt altijd even bij ons informeren of dat inmiddels wel mogelijk is, of wellicht kunnen we u verwijzen naar een buitenlandse vertegenwoordiger van ons werk. Het kan voorkomen dat sommige werken niet meer beschikbaar zijn als Original Print. We zullen u daarover uiteraard vooraf berichten.

___________________________________________________________________ReturnToTop.

Aankoop info Gallery Print

Zoals elders al aangegeven zijn Gallery Prints alleen zeer incidenteel beschikbaar en uitsluitend via de betere galeries.


_____________________________________________________________________

Andere aanbieders (Kunstsites/galeries/kunsthandel).
Indien u een eigen kunstsite heeft waarin u originele kunst (niet overwegend of uitsluitend reproducties) van derden aanbiedt is opname van ons werk op uw site welkom en bespreekbaar. Evenzo hebben we altijd belangstelling voor galeries die iets van ons werk (Originals) in hun collectie willen opnemen. We kunnen dan makkelijker aanvragen doorverwijzen. Voor nijverheid/lijstenmakers-kunsthandel e.d. is misschien ruimte voor het opnemen van de Quality Prints. Al was het alleen maar omdat alle prints en kunst er in het echt beter uitziet of meer impact heeft dan we via internet en beeldscherm kunnen tonen.

ReturnToTop.

 

 

 

 


 

 

 

 

Home Galerie Techniek Aankoop info Links